Сухий корм для цуценят Royal Canin Hypoallergenic
![]() |
![]() |
Он-лайн 24/7 Робіть замовлення цілодобово Навіть в неробочий час
Менеджер зв'яжеться з Вами |
- Вік собакиБудь-який вік
- Країна виробникПольша, Франція
- Розмір породиВсі породи
- СеріяЛікувальний, Гіпоалергенний
- Клас кормуСупер-преміум
Повнораціонний сухий корм для собак при небажаній реакції на корм. Корм добре засвоюється і володіє винятковими гіпоалергенними властивостями, завдяки присутнім в складі гідролізованим білкам, а також фруктоолігосахаридам, поліпшує і підтримує функціонування кишкової мікрофлори.
ОСОБЛИВОСТІ КОРМУ:
- Гідролізовані білки, які мають низьку молекулярну масу, максимально знижують ризик розвитку алергічних реакцій.
- Формула допомагає підтримувати природний захисний бар'єр шкіри.
- Жирні кислоти, які допомагають підтримувати здоров'я травної системи і шкіри.
- Нутрієнти в складі раціону допомагають підтримувати здоров'я травної системи.
СКЛАД
Рис, гідролізат ізоляту соєвого протеїну, тваринні жири, гідролізовані печінка свійської птиці, буряковий жом, мінеральні речовини, соєве масло, риб'ячий жир, фруктоолігосахаріди, масло огуречника, екстракт чорнобривців прямостоячих (джерело лютеїну). Джерела протеїнів: гідролізат ізоляту соєвого протеїну, гідролізувати печінка свійської птиці. Джерело вуглеводів: рис.
Добавки (на 1 кг): харчові добавки: вітамін A - 27500 МЕ; вітамін D3 - 800 МЕ; E1 (залізо) - 42 мг; E2 (йод) - 3,8 мг; E4 (мідь) -15 мг; E5 (марганець) - 55 мг; E6 (цинк) - 154 мг; E8 (селен) - 0,26 мг. Технологічні добавки: клиноптилоліт осадового походження - 10 м Консерванти. Aнтіоксіданти.
Аналітичні компоненти: сирий протеїн - 21,0%; сирої жир - 19,0%; сира зола -6,1%; сира клітковина - 1,1%; на 1 кг незамінні жирні кислоти (лінолева кислота) - 42,7 г ЕПК / ДГК - 3,3 г; Oмега-3 жирні кислоти - 9,5 м
* Гіпоалердженік Канін.
Ви переглядали
Характеристики | |
Вік собаки | Будь-який вік |
Країна виробник | Польша, Франція |
Розмір породи | Всі породи |
Серія | Лікувальний, Гіпоалергенний |
Клас корму | Супер-преміум |