Royal Canin Diabetic Special Low Carbohydrate 0.41
![]() |
![]() |
Он-лайн 24/7 Робіть замовлення цілодобово Навіть в неробочий час
Менеджер зв'яжеться з Вами |
- Вік собакиДорослі собаки
- Країна виробникАвстрія
- Розмір породиВсі породы
- СеріяЛікувальний
- Клас кормуСупер-преміум
Корм консервований повнораціонний дієтичний для дорослих собак, розроблений для регулювання рівня глюкози при цукровому діабеті. Royal Canin Diabetic Special LC - повнораціонний консервований дієтичний корм для дорослих собак, який допомагає регулювати рівень глюкози при цукровому діабеті. При виготовленні корму використовуються певні злакові, мають низький вміст крохмалю, що особливо важливо для собак, які страждають на цукровий діабет.
ОСОБЛИВОСТІ КОРМУ:
- Особлива формула для підтримки рівня глюкози в крові після годування у собак, хворих на цукровий діабет.
- Формула, багата білком.
- Підтримка м'язової маси вкрай важливо для собак, хворих на цукровий діабет.
- Цукровий діабет провокує окислювальний стрес, який сприяє розвиткові хронічних ускладнень (Opara, 2002).
- Високий рівень антиоксидантів в кормі допомагає боротися з цією проблемою.
- Знижений вміст крохмалю знижує рівень постпрандіальної гіперглікемії.
- Харчова клітковина сповільнює перетравлення їжі в тонкому відділі кишечника і дозволяє контролювати концентрацію глюкози в крові у собак, хворих на діабет.
СКЛАД
М'ясо і м'ясні субпродукти, субпродукти рослинного походження, злаки, масла і жири, мінеральні речовини. Джерела вуглеводів: рис, кукурудза.
Добавки (на 1 кг): харчові добавки: Вітамін D3 -180 МО; Е1 (залізо) - 3 мг; Е2 (йод) - 0,3 мг; Е4 (мідь) - 2 мг; Е5 (марганець) - 1 мг; Е6 (цинк) - 10 мг.
Аналітичні компоненти: сирий протеїн - 9,0%; сирої жир - 4,0%; сира зола - 1,5%; сира клітковина - 2,4%; вологість - 79,0%; незамінні жирні кислоти - 0,9%; загальні цукру - 0,7%; крохмаль - 1,6%.
* Діабетик.
Ви переглядали
Характеристики | |
Вік собаки | Дорослі собаки |
Країна виробник | Австрія |
Розмір породи | Всі породы |
Серія | Лікувальний |
Клас корму | Супер-преміум |